Blogia
Blog do CEIP Montemogos

OS PANDAS

Os pandas foron adoptados como mascota por moitas asociacións protectoras de animais, que intentan evitar a súa extinción.

Os pandas viven nos bosques de China. Os pandas poden correr, camiñar e escalar as árbores (para esconderse dos seus depredadores).

Os pandas teñen uns ollos moi bonitos. Son de cor branca e negra. Atópanse en perigo de extinción porque algúns Chinos queren matalos para coller a súa pel.

Aliméntanse duns 25 kg de bambú diariamente (unha pranta que só se atopa en China por iso só poden vivir alí)

Os pandas ao nacer pesan máis ou menos de 150 a 350 gramos.

Poden chegar a correr 25 km por hora.

Son uns animais maravillosos e preciosos!!! 

 

 

¿Y esta publicidad? Puedes eliminarla si quieres.
¿Y esta publicidad? Puedes eliminarla si quieres

2 comentarios

RAQUEL -

ESTA INFORMACIÓN A SACAMOS DE DOUS LIBROS:"CONTOS CON ANIMAIS" E "ATLAS INFANTIL DOS ANIMAIS,OS HÁBITATS"E A DEMAIS INFORMACIÓN A SACAMOS DO QUE XA SABÍAMOS SOBRE ELES.

Vanessa -

Lembrade escribir na próxima ocasión de onde sacades a información. Graciñas por escribir!
¿Y esta publicidad? Puedes eliminarla si quieres